0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Šťavnatý klobáskový sendvič

Šťavnatý klobáskový sendvič

5/5 Počet hodnocení: 1
Pro 2 osoby

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2369 kcal
Bílkoviny 82 g
Sacharidy 125 g
Tuky 167 g
Vláknina 5 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Sendvič s klobáskami v medovo-hořčičné glazuře

Suroviny

menší, podélně přepůlená
olej 2 PL
např. bavorské
cibule 1 ks
velká, na plátky
balzamikový ocet 1 PL
hořčice dijonská 1 PL
lze nahradit plnotučnou
med 1 PL
čirý
kečup
kvalitní, na dochucení, příp. barbecue omáčka, mexická salsa

Postup

1

Půlky ciabatty opečte v toustovači.

2

V pánvi na oleji osmahněte klobásky dozlatova; stačí pět minut (pokud máte syrové, jako je cipollata, tak je opékejte na mírném ohni o deset minut déle).

3

Vyjměte je a do uvolněné pánve dejte cibuli a na mírném plameni ji opékejte, až začne hnědnout a karamelizovat.

4

Pak přidejte balzamikový ocet, hořčici a med, promíchejte, vraťte do pánve klobásky a společně prohřejte. 

5

Rozdělte do ciabatt, dochuťte kečupem a dalšími hotovými omáčkami a přiklopte.

Apetit magazín

Beránkova cesta aneb Upečte si ve smaltovaných formách z Česka
  • Lidé a jídlo

Beránkova cesta aneb Upečte si ve smaltovaných formách z Česka

Na tom, jak pěkného beránka nebo bábovku postavíme na slavnostní stůl, má zásadní vliv forma. Ta dobrá vykouzlí milé rysy, skvěle vede teplo a upečené dílo z ní hladce vyklouzne. A taky neco vydrží. My jsme ideální formu našli ve smaltovně...
Představujeme novou kuchařku z edice Apetit: Mleté maso
  • Tipy redakce

Představujeme novou kuchařku z edice Apetit: Mleté maso

První novou kuchařkou roku 2023 je kniha Mleté maso. Novinka z edice Apetit vychází už v únoru a jak název napovídá, je věnována všestrannému využití jedné z velmi oblíbených surovin – mletého masa. ...
AD
Soutěž Vaříme s Rio Mare: Inspirace od oblíbených food blogerů
  • Soutěže

Soutěž Vaříme s Rio Mare: Inspirace od oblíbených food blogerů

Každý březnový den můžete vyhrát předplatné časopisu Apetit a balíček plný výrobků Rio Mare! Co pro výhru udělat? Vařit s tuňákem! Další soutěže pro vás chystají i čtyři oblíbení food blogeři. Ti si pro vás spolu s Rio Mare připravili i...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč