Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

2005/2

Únor 2005

Recepty z vydání

Těstovinové polštářky

Méně vydatné než běžné zapékané těstoviny. Krásné, a přitom tak snadné!

Opékané brambory s pórkem a uzenkami

Vynikající využití vařených brambor. Místo křenu skvěle zaboduje i hořčice.

Vepřové na hořčici a smetaně

Vtipné a rychlé. Vyberte si přílohu: skvělé i s těstovinami či bramborami.

Kořeněný losos na čočce

Uvařeno v jednom hrnci. Originální a navíc snadné.

Stehýnka s petrželkou a česnekem

Vůně a chuť pečeného, a přitom troubu ani nezapnete. Můžete podávat s libovolnou zeleninou.

Kotlety s jablky

Jablka a šalvěj dodají vepřovému lehkost, šťávu a aroma

Salát z pánve

Lehké, ale sytivé! Výtečná je i verze s krůtími prsíčky.

Zapečená ryba

Nezvyklý, ale o to zajímavější způsob zapékání s přílohou

Středomořské špagety

Neseženete-li roketu, použijte listový špenát, klidně mražený.

Zapečená šunka po florentinsku

„Jídlo z kategorie rychlých, sytých a zajímavých. Je také velmi přizpůsobivé, pokud jde o zásoby –...

Těstoviny s krevetami

Naše valentýnská pochoutka je ostrá i něžná – tak jako láska.....

Vepřová pečeně s celerem, cibulkami a slaninou

Domácí vepřové v aromatické marinádě – krásné vaření s výsledkem, který nemá chybu!...

Brambory na plechu

Aby byl výsledek opravdu delikatesní, pečte plátky brambor na plechu v nízké vrstvě

Jalovcové zelí

Díky troše alkoholu a jalovcovým kuličkám získá zelí mimořádný šmrnc. Podle našeho postupu zůstane příjemně křupavé,...

Karamelový chléb

Sladký chlebíček...

Polévka chilli

Zahřeje i nasytí

Fazolové kremrole

Skvělý slaný dezert

Karamelové placičky

Ovocné i karamelové

Skořicové mléko

Výborná kombinace chutí

Kapustičky opékané na pánvi

Rychlé opékání a míchání na pánvi, to je klasický čínský postup. Kapustičky jsou pro něj jako stvořené. Na věci nic...

Polévka ze sladké cibule a kapustiček

Dobrá sytá polévka, ve které je oříšková chuť kapustiček vyvážena sladkými tóny bílé cibule

Zapečené kapustičky v krémové omáčce

Tohle je pětihvězdičková úprava! Kapustičky a smetana se prostě zbožňují

Rajské fondue z kraje Valais

Odlehčená verze z jižního Švýcarska nabízí hned několik plus: nezatíží žaludek tolik jako klasické fondue, má svěží...

Kantonské kuře

Kuře prý přináší štěstí. Výhodou této úpravy je i to, že se tradičně podává při pokojové teplotě, tudíž můžete jídlo...

Pekingské nudle

Nudle (asi díky své délce) představují v čínské symbolice dlouhověkost. Proto se také při jídle nemají krájet –...

Losos z mikrovlnky

Ryba na čínský Nový rok symbolizuje prosperitu – neměli byste ji proto vynechat. Ani mikrovlnka, symbol atomového...

Špaldový chléb

Pečení chleba, to je výzva! Nicméně to není vůbec tak složité, jak by člověk řekl – naopak, je to velmi...

Drůbeží vývar

Aby měl vývar dokonalou chuť, je třeba kosti s masem nejprve opéci. Chcete-li dospět k čiré polévce, pročišťuje se...

Čokoládový lanýžový dort

Kromě chuti vás lahodný dezert překvapí a přesvědčí přípravou: je to velmi jednoduché a hlavně – nic se nepeče,...

Tvarohový koláč s medem

Jemná a voňavá směs vanilky, skořice, mandlí a medu... to je ta pravá hřejivá zimní lahoda!

Vanilkové dortíky s karamelem

Dezert jako od francouzského cukráře!

Zapečená ricotta s polevou a švestkami

Vysoce neotřelá kombinaci vůně i chuti!

Košíčky s vanilkovým krémem

Efektní karamelové ,střepy‘ (nebojte se, vyrobíte je raz dva) dodají vanilkovému košíčku netradiční příchuť...

2013/3

Nejlepší pizza do mrazáku
Boloňská omáčka 3x jinak
Gurmánský výlet do Itálie
Hostina z darů moře
Fantastické
...

2012/7

Velká oslava 100. vydání Apetitu
Bleskové letní dezerty
Ten nejlepší hamburger
Domácí grilovaný losos

2006/11

Listopad 2006

REKLAMA

Přidat komentář