Nápad obalit špagety křupavou strouhankou, výraznými ančovičkami a chilli promění klasiku v pikantní delikatesu. Milovníci česneku (jako jsem já) můžou ke strouhance přidat pár najemno nasekaných stroužků. Špagety s brokolicí a ančovičkami nepatří k nejčastějším kombinacím, ale rozhodně stojí za vyzkoušení.
Suroviny
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 866.75 kcal
- Bílkoviny 58.5 g
- Sacharidy 56.75 g
- Tuky 41.75 g
Postup přípravy
- 30 nejlepších receptů pro milovníky špaget Ančovičky neboli sardelky jsou jako malé chuťové bombičky. Omáčce či zálivce dodají šmrnc, lahodné jsou i samy o sobě
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/12
Přidat hodnocení
Hodnocení
2,4/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2004/12
Prosinec 2004