Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
3,6 (25x)
16. 11. 2018
Tapiokový pudink s karamelizovaným ananasem
Apetit
Tapiokový pudink s karamelizovaným ananasem
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
3,6 (25x)

Ještě jste nezkoušeli tapioku? Hurá do toho! Výsledný pudink vás jistě zaujme nejen lahodnou chutí, ale také zábavnou texturou. 


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Na karamelizovaný ananas

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1574 kcal
  • Bílkoviny 18 g
  • Sacharidy 354 g
  • Tuky 4 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,6/5

Hodnocení receptu

3,6/5
(25 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2017/11

Listopadové číslo Apetitu vám pomůže hravě překonat pošmournost podzimu. Celé jsme ho totiž pojali jako návod, jak si listopad zamilovat – a věřte nebo ne, s našimi recepty to bude hračka! Právě proto, že předposlední měsíc v roce je v naší zeměpisné šířce šedivý, sychravý a smutný, rozhodli jsme se aspoň na chvíli přenést do Asie a vychutnat si všechny chutě, vůně a hlavně barvy, které tamní kuchyně nabízí. Můžete si tak s námi odskočit do Vietnamu, Thajska i Koreje. Čekají vás nejbarevnější recepty od Kamily Kamu Rundusové, opulentní indická hostina, dezerty plné exotických surovin či speciality z kuchyně šéfkuchaře Zdeňka Křížka. Nechybí ovšem ani recepty z oblíbené dýně či poctivé kachní hody. S novým Apetitem si letošní listopad opravdu užijete! Apetit, napsáno s chutí.