Uvařte si báječné jídlo ze zásob, které najdete ve vaší spíži. Navíc je rychlé a nenáročné!
Suroviny
Postup
Vsypte je do vroucí osolené vody a povařte dle návodu na obalu. Na poslední tři minuty varu k nim pak přisypte nerozmrazený hrášek.
Mezitím nařízněte klobásky a obsah vymáčkněte nebo je oloupejte a vnitřek nakrájejte; mleté maso osolte a opepřete, případně můžete přidat trochu mléka. Navlhčete si ruce ve studené vodě a z masové směsi tvarujte drobné kuličky. Ve velké pánvi je osmažte na oleji dozlatova; nemělo by to trvat déle než tři až čtyři minuty.
K masu přidejte chilli i nastrouhanou citronovou kůru a minutu smažte. Vmíchejte hořčici a smetanu a povařte ještě minutu. Sceďte těstoviny s hráškem a přimíchejte je k masové směsi. Vše podle chuti osolte a opepřete.