Vychutnejte si snadné špagety v delikátní úpravě.
Postup
1
V kastrolu zahřejte olej. Vsypte česnek a opékejte ho asi minutu, až se lehce zabarví. Přidejte rajčata, vmíchejte bazalku. Uveďte do varu, snižte plamen a nechte lehce dusit asi deset minut. Zatím uvařte těstoviny podle návodu, aby byly al dente.
2
Těstoviny sceďte, trochu vody z vaření uchovejte. Vraťte do hrnce.
3
Do rajčatové omáčky přihoďte artyčoky a prohřejte, pak přelijte přes těstoviny. Vmíchejte trochu parmazánu i většinu petrželky. Pokud je omáčka moc hustá, přidejte trochu vody z těstovin.
4
Podávejte hned se zbývajícím parmazánem, posypané petrželkou.
Komentáře
Anonym
12.05.2010 22:54
Výborné, ...