Obě naše čokoládové pěny se připravují ze syrových vajec, která tedy musí pocházet z prověřeného zdroje.
Suroviny
Pro 6-8 osob
Suroviny
Pro 6-8 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 2773 kcal
- Bílkoviny 72 g
- Sacharidy 113 g
- Tuky 227 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/3
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2015/3
Než přijde jaro, máme pro vás lahůdky pro radost i pro zdraví. Skvělé ryby na másle, recepty s masem i bez masa a také svěží saláty.Zakouzlíme s čajem, který umí dochutit jídlo stejně jako koření.Myslíme i na sladkomilné. Objevte s námi ty nejlepší skandinávské dezerty. Mandlový dort s máslovým krémem a griliášem vás dostane stejně jako nás v redakci.V březnovém Apetitu vám také nabízíme malou ukázku z připravované kuchařky Rýže a spoustu dalších receptů, na kterých si pochutnáte.