Spojení rustikálních kopřiv, jemné, šťavnaté červené cibule a krémové gorgonzoly prostě nemá chybu!
Suroviny
kopřiva
chleba
4
plátky
olivový olej
2
PL
gorgonzola
150
g
cibule červená
1
ks
pepř
hrubě drcený
sůl
balzamikový ocet
1 Čtyři plátky chleba opečte nasucho v troubě nebo toustovači. Ještě zahorka krajíce zakapejte 2 lžícemi olivového oleje, poklaďte plátky gorgonzoly (celkem jí budete potřebovat asi 150 g), posypte kolečky z 1 červené cibule, zakápněte balzamikovým octem a posypte hrubě drceným pepřem. Solte, jen pokud se vám sýr nezdá dost slaný. Kopřivy krátce spařte vroucí vodou a (bez obav) naklaďte na chleba.
Komentáře
Anonym
18.03.2008 15:58
Apetit 4/07