Na horách vám vyhládne - ďábelské topinky jsou skvělé nejen na zimní večer, ale připravte si je i kdykoli během roku. Nebojte se použít hotovou kupovanou omáčku, večeřet budete během chvilky. Domácí směs na topinky lze připravit také z konzervovaných rajčat, jen budete muset déle čekat, než omáčka zhoustne.
Suroviny
Postup
Na oleji asi pět minut opékejte cibuli, chilli papričky a papriku.
Přidejte mleté maso, míchejte dalších pět minut a vařečkou při tom drťte hrudky.
Vmíchejte protlak, rajčatovou omáčku a přiklopené vařte za občasného míchání asi 20 minut, až směs zhoustne.
Podle chuti dosolte, případně mírně oslaďte, vypněte a vmíchejte jeden prolisovaný stroužek česneku. Nechte vychladnout.
V rozpáleném oleji osmažte plátky chleba dozlatova, osolte a potřete česnekem.