Na horách vám vyhládne - nebojte se použít hotovou kupovanou omáčku, večeřet budete během chvilky. Ďábelské topinky jsou skvělé nejen na zimní večer.
Suroviny
Postup
Na oleji asi pět minut opékejte cibuli, chilli papričky a papriku.
Přidejte mleté maso, míchejte dalších pět minut a vařečkou při tom drťte hrudky.
Vmíchejte protlak, rajčatovou omáčku a přiklopené vařte za občasného míchání asi 20 minut, až směs zhoustne.
Podle chuti dosolte, případně mírně oslaďte, vypněte a vmíchejte jeden prolisovaný stroužek česneku. Nechte vychladnout.
V rozpáleném oleji osmažte plátky chleba dozlatova, osolte a potřete česnekem.
Nandejte na ně silnou vrstvu masové směsi, posyp te sýrem a podávejte.
NĚCO NAVÍC
Pokud máte čas a chuť, dejte do toustové směsi místo hotové omáčky konzervu krájených rajčat a okořeňte bylinkami podle vlastní chuti. Bude ale trvat déle, než vše zhoustne.