Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do hodiny 4-6

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1722 kcal
Bílkoviny 112 g
Sacharidy 11 g
Tuky 133 g
Vláknina 1 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.
Efektní pohoštění

Suroviny

vejce 8 ks
majonéza 2 PL
krémový sýr 200 g
hořčice dijonská 1 ČL
řeřicha 2 PL
nastříhané
sůl
chleba bílý
k podávání
1 Uvařte vejce nahniličko. V rendlíku přiveďte k varu vodu, stáhněte plamen na nízký, vložte vejce (musejí mít kolem sebe prostor) a vařte 7–8 minut. Slijte a ochlaďte v ledové vodě.

2 Vychladlá vejce oloupejte a nakrájejte nahrubo. Smíchejte se zbývajícími přísadami. Osolte. Podávejte v sendvičích z bílého chleba, pro větší efekt z nich okrájejte kůrky a obalte je v řeřiše i zvenku.

Apetit magazín

Škola vaření: bramborová kaše
  • Tipy a triky

Škola vaření: bramborová kaše

Vychutnejte si s námi úžasné bramborové pyré. Naučíme vás dokonalou bramborovou kaši a až vás omrzí, vyzkoušejte tři báječné možnosti, jak jej posunout ještě o krok dál.   ...
Knedlík nebo nok? Připravte si pochoutky z bramborového těsta.
  • Poradna

Knedlík nebo nok? Připravte si pochoutky z bramborového těsta.

Na světě jsou dva druhy lidí. Ti, kteří nedají dopustit na houskové a kynuté knedlíky, a pak tací, kteří dají vždycky přednost těstu bramborovému. Bramborové knedlíčky, noky nebo italské gnocchi, to je, oč tu běží! Jak nejlépe připravíte...

Obchod Apetit