Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 45 min
4,1 (63x)
15. 3. 2019
Vanilkové vafle z podmáslí
Apetit
Vanilkové vafle z podmáslí
Apetit


Velmi snadné
< 45 min
4,1 (63x)

Vafle připravené z podmáslí jsou báječně vláčné a nadýchané. Ozdobit je můžete podle sezony a vlastní fantazie. Inspiraci najdete u fotografie na konci receptu, ovšem věříme, že na tu nejlepší kombinaci chutí nakonec přijde každý sám.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 2–4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 2–4 osoby

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2722 kcal
  • Bílkoviny 71 g
  • Sacharidy 220 g
  • Tuky 162 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Rychlá snídaně, která vypadá jako ze špičkové restaurace: Naučte se těsto na vafle Šikovné podmáslí

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(63 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2018/3

Přivítejte jaro s březnovým číslem Apetitu, který je plný svěží inspirace a nápadů, jak si tím nejlahodnějším způsobem zpříjemnit den od rána až do večera a jak snadno a hravě odlehčit jídelníček. Rozmazlování zahájíme neodolatelnou snídaní! Každému se přece vstává lépe, když na něj na stole čeká talíř syté obilné kaše či vaflí, které jsou dokonale vláčné uvnitř a křupavé na povrchu. V novém vydání ovšem samozřejmě nechybějí ani recepty na vyvážené obědy, lehké svačiny plné živin či bleskové večeře, které zaručeně zaženou jarní únavu na ústup. Dalšími neoddiskutovatelnými hvězdami březnového čísla jsou pak datle Medjool a stále populárnější kadeřávek. Připravili jsme pro vás i jednu stylovou party, pro kterou jsme měli tu nejkrásnější záminku. Začátek jara v podání Apetitu vás zkrátka bude bavit! Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Škvarková pomazánka.

Škvarková pomazánka: Klasika české kuchyně, která nikdy nezklame

Škvarková pomazánka je klasika, která voní česnekem a poctivou českou kuchyní. Hodí se nejen jako rychlé pohoštění pro návštěvu, ale i jako sytá svačina nebo snídaně na víkend. Můžete ji dochutit pikantní zeleninovou směsí, ale skvěle chutná i v jemnější verzi. Vždy potěší jednoduchostí i výraznou chutí, která v sobě nese kousek tradičního českého kulinárního umu.