Domácí pribináček je zkrátka slast! Sladší start nového dne si ani neumíme představit. Stejným způsobem si můžete připravit také kakaovou verzi. Stačí do tvarohu zašlehat vrchovatou lžíci kvalitního kakaa. A ještě lepší je politý rozpuštěnou čokoládou!
Suroviny
Porce
Suroviny
Porce
Na jahodový rozvar
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 392.5 kcal
- Bílkoviny 13.5 g
- Sacharidy 35 g
- Tuky 19.75 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2020/7
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,6/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2020/7
Červencový Apetit, který vychází 10. 6., přináší čerstvou porci letní inspirace. Přeneste s námi vaření a stolování co nejvíce ven, protože na čerstvém vzduchu přece chutná nejlépe. Rozpalte gril, protože s námi se naučíte připravit ty nejšťavnatější burgery, kuře, steaky i originální špízy. Máme pro vás i tipy na ty nejlepší salátové zálivky. Vsaďte na čerstvé sezonní suroviny ze zahrádky či trhu a proměňte je v luxusní polévku, nedělní oběd, elegantní dezert nebo rychlou večeři. Čeká vás taky poslední díl oblíbeného seriálu Menu pro Emu, návštěva stylové, ale praktické venkovní kuchyně či gurmánský výlet do Zlínského kraje. Apetit, napsáno s chutí.