Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,9 (8x)
3. 3. 2021
Tvarohový krém
Apetit
Tvarohový krém
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
4,9 (8x)

Jemný a nadýchaný tvarohový krém, který si (nejen) děti zamilují. Podávat ho můžete jen tak, ozdobený kvítky, skvělé k němu budou ale i piškoty, linecké sušenky nebo perníčky! Tvarohový krém je svěží lehký dezert bez lepku, kterému jednoznačně sluší také čerstvé ovoce!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob

Na dokončení

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2222 kcal
  • Bílkoviny 68 g
  • Sacharidy 139 g
  • Tuky 150 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2020/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,9/5

Hodnocení receptu

4,9/5
(8 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2020/4

Oslavte návrat jara s Apetitem. Dubnové číslo se speciální velikonoční přílohou je plné receptů a tipů, díky nimž si svátky vychutnáte od Zeleného čtvrtka až po pondělní velikonoční koledování. V dubnovém Apetitu najdete tradiční božíhodové menu, recept na tvarohového beránka, 2 variace na vajíčkový salát a spoustu triků, jak spotřebovat přebytky z velikonočního hodování. Nechybějí ani jarní pečínky nebo sváteční dezerty v čele s krásným dortem ve tvaru vejce. A máme pro vás i exkluzivní rozhovor s vítězkou soutěže Peče celá země doplněný jejími rodinnými recepty. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Růžové květy ovocného stromu

Jarní květy: Zjistěte, které jsou bezpečně jedlé a jak je využít

Používání divokých bylin, plevelů a květů v kuchyni patří k trendu, kterým se řídí ti nejlepší šéfkuchaři i cukráři. Buďte jako a oni a vyrazte na louku pro jedlé květy, se kterými jídlo doslova rozkvete, i když je za okny pošmourno. Rychle zjistíte, že sníst se dá téměř všechno a že jarní kvítky jsou nejen krásné ale i chutné.