0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Vepřové medailonky nasladko

Vepřové medailonky nasladko
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Vepřové medailonky nasladko

5 / 5. Počet hodnocení: 1
Do 30 minut Snadné

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 287 kcal
Bílkoviny 2 g
Sacharidy 66 g
Tuky 0 g
Vláknina 4 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Se sladkohořkou zavařeninou si můžete vychutnat také kuřecí nebo krůtí maso.

Suroviny

kotleta
vepřová, vykostěná, vcelku nebo nakrájené na nudličky
sůl
pomerančová marmeláda
rukola
řapíkatý celer

1 Vykostěné vepřové kotlety (v celku nebo nakrájené na nudličky) řádně osolte, zprudka opečte, aby se maso zatáhlo, a pak ho celé potřete pomerančovou marmeládou. Ještě chvíli opékejte, aby marmeláda zkaramelizovala.

2 Podávejte se salátem z rukoly a řapíkatého celeru.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2008/8 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2008/8

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit