Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Vepřový bůček na chleba

Vepřový bůček na chleba

Hodnocení receptu
1/5 Počet hodnocení: 2
Do hodiny Velmi snadné

Suroviny

sůl
polévkové koření

Postup

1

Maso dáme vařit do papiňáku, mělo by být celé ponořené ve vodě. Přidáme 3 lžičky soli a rozdrcenou palici česneku. Po uvaření masa jej vykostíme a obalíme v paprikové vegetě. Na závěr dáme ztuhnout do lednice a při servírování krájíme na tenké plátky a klademe na chleba.

2

Při hodování nezapomeňte naservírovat křen, horčici nebo třeba domácí jogurtový dip na sto způsobů. Žádné hodování se navíc neobjede bez vychlazeného piva či červeného vína.

Autor: anilvap

Apetit magazín