Co může být lepší než naducaná tortilla plná trhaného vepřového? Snad jen ta, která je zapečená, provoněná kořením, plná rozplývajícího se masa a roztékajícího se sýra. A nesmíme zapomenout na dip z majonézy a zakysané smetany – ten k taquitos prostě patří!
Suroviny
Pro 4–6 osob
Suroviny
Pro 4–6 osob
Na kořenicí směs
Na dokončení
Na dip
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 10012 kcal
- Bílkoviny 606 g
- Sacharidy 746 g
- Tuky 480 g
Postup přípravy
- Mexická klasika může mít mnoho podob. Vyzkoušejte jednoduchou quesadillu s čedarem či kuřecím Tacos krok za krokem: Jednoduché mexické jídlo, které má mnoho obměn Hit opravdových gurmánů: nejjemnější trhané maso v receptech z ‚celého světa‘
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2023/1
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,7/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2023/1
S lednovým Apetitem, který vychází už 15. 12. 2022, můžete do nového roku s číslovkou 2023 vykročit s lehkou hlavou a jistým krokem. Nebojte se, nebudeme po vás chtít žádná předsevzetí. S novým vydáním totiž žádné trápení hlady nehrozí. Naplnili jsme ho pestrými recepty plnými chuti, při jejichž tvorbě jsme se snažili myslet nejen na výživnost, ale také šetrnost k rodinnému rozpočtu. Těšit se můžete na rychlé večeře s luštěninami, inspiraci, co uvařit, abyste se po návratu ze zimních radovánek rychle zahřáli a dobili energii, nebo nebo nápady, jak využít třeba tvaroh naslano, zdravý kadeřávek nebo cenově dostupnou kořenovou zeleninu. Pokud se chcete opravdu rozmazlit, správnou volbou bude brunch plný dobrot nebo dezerty z exotického ovoce lahodící oku i chuťovým buňkám. Nechybí ani originální silvestrovské drinky a skvostný pohár, který bude ozdobou každé oslavy. V lednovém Apetitu najdete také přehledný rejstřík všech receptů roku 2022. Apetit, napsáno s chutí.