Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Vepřové medailonky s olivovou krustou

Vepřové medailonky s olivovou krustou
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Vepřové medailonky s olivovou krustou

4.6/5 Počet hodnocení: 9
Do 30 minut Snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 3420 kcal
Bílkoviny 176 g
Sacharidy 241 g
Tuky 185 g
Vláknina 2 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Lahodné pečené medailonky obalené ve strouhance s olivami a petrželkou. K nim si dejte báječnou kaši, kterou oživí sýr feta a olivy.

Suroviny

strouhanka panko 35 g
strouhanka z toustového chleba
drobně nasekané
petrželka 3 PL
nasekaná
sůl mořská
pepř
čerstvě mletý
panenka 600 g
medailonky
hořčice dijonská
na potření masa
Na kaši
moučnaté, oloupané
mléko 200 ml
horké
olivový olej extra panenský 60 ml
rozdrobený
kalamata, nasekané
sůl mořská
pepř
čerstvě mletý

1 Brambory povařte doměkka v osolené vodě, trvá to 15–20 minut. Slijte, s mlékem a olejem rozmačkejte dohladka. Vmíchejte fetu, olivy, sůl i pepř.

2 Strouhanku smíchejte s olivami, petrželkou, máslem a pepřem. Medailonky osolte a potřete hořčicí a pak je přimáčkněte do strouhanky. Rozložte je na plech s pečicím papírem a v troubě předehřáté na 200 ºC pečte 12–15 minut dozlatova. Podávejte s kaší.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2009/2 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2009/2

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč