Nová registrace Zapomenuté heslo

Pro zkušené
> 60 min
5,0 (2x)
28. 7. 2022
Víno z černého a červeného rybízu
Víno z černého a červeného rybízu


Pro zkušené
> 60 min
5,0 (2x)

Domácí ovocné rybízové víno zvládne připravit i začátečník. Třeba jen trochu trpělivosti. Při přípravě rybízáku nezapomeňte důkladně dbát na čistotu, abyste předešli jeho zkažení.

 

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

2

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

2

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 2560 kcal
  • Bílkoviny 12.5 g
  • Sacharidy 622.5 g
  • Tuky 0 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Jana

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Hodnocení receptu

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(2 hlasy)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce