Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,2 (50x)
12. 7. 2022
Voňavá jablečná povidla
Apetit
Voňavá jablečná povidla
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
4,2 (50x)

Povidla nemusí být pouze švestková. Naše jablečná povidla voní kořením a rumem! Recept na jednoduchá povidla se vám bude hodit ve chvíli, kdy nebudete vědět, co si počít s velkou úrodou jablek. Hotová povidla jsou stejně jako ta švestková skvělá do koláčů, buchet či taštiček, ale vychutnáte si je i na chlebu s máslem. 


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na cca 2 skleničky o objemu 300 ml

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na cca 2 skleničky o objemu 300 ml

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2643 kcal
  • Bílkoviny 1 g
  • Sacharidy 576 g
  • Tuky 0 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(50 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Švestková omáčka

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2021/7

Červencové číslo je tu a to znamená jediné! Prázdniny, slunce, pohodu, vaření pod širým nebem na ohni i rozpáleném grilu, zavařování bohaté letní úrody, kouzlení s čerstvými bylinkami, vychutnávaní dezertů z voňavého, dokonale zralého ovoce i lenošení pod slunečníkem s osvěžujícím koktejlem ve sklence a domácí zmrzlinu na talířku. Na všechno jsme mysleli a sepsali jsme pro vás ty nejlepší recepty, díky nimž prožijete to nejlahodnější léto. K nim jsme přidali poctivou porci rad, tipů a nápadů, které z vás udělají opravdového mistra. Zbrusu nové číslo Apetitu vychází už 22. 6. Apetit, napsáno s chutí.