Povidla nemusí být pouze švestková. Naše jablečná povidla voní kořením a rumem! Recept na jednoduchá povidla se vám bude hodit ve chvíli, kdy nebudete vědět, co si počít s velkou úrodou jablek. Hotová povidla jsou stejně jako ta švestková skvělá do koláčů, buchet či taštiček, ale vychutnáte si je i na chlebu s máslem.
Suroviny
Na cca 2 skleničky o objemu 300 ml
Suroviny
Na cca 2 skleničky o objemu 300 ml
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 2643 kcal
- Bílkoviny 1 g
- Sacharidy 576 g
- Tuky 0 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/7
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,2/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2021/7
Červencové číslo je tu a to znamená jediné! Prázdniny, slunce, pohodu, vaření pod širým nebem na ohni i rozpáleném grilu, zavařování bohaté letní úrody, kouzlení s čerstvými bylinkami, vychutnávaní dezertů z voňavého, dokonale zralého ovoce i lenošení pod slunečníkem s osvěžujícím koktejlem ve sklence a domácí zmrzlinu na talířku. Na všechno jsme mysleli a sepsali jsme pro vás ty nejlepší recepty, díky nimž prožijete to nejlahodnější léto. K nim jsme přidali poctivou porci rad, tipů a nápadů, které z vás udělají opravdového mistra. Zbrusu nové číslo Apetitu vychází už 22. 6. Apetit, napsáno s chutí.