Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
5,0 (8x)
20. 2. 2018
Vrstvený čokoládový cheesecake
Vrstvený čokoládový cheesecake


Velmi snadné
< 60 min
5,0 (8x)

  1. 1. formu vymažte máslem. rozmixujte sušenky společně s rozpuštěným máslem a upěchujte na dno sklenicí s plochým dnem. 
  2. 2. do keramické misky dejte želatinu se lžící studené vody a nechte zhruba 10 min nabobtnat. prošlehejte philadelphii, cukr, citronovou kůru a šťávu a vanilku
  3. 3. do kastrůlku dejte asi 2cm vody a rozehřejte želatinu dokud není zcela rozpuštěná a za stálého šlehání jí zamýchejte do směsi
  4. 4. směs rozdělte do třech misek (malou, střední, velkou) a do meších dvou dejte rozpuštěnou čokoládu (čím menší miska tím víc čokolády)
  5. 5. směs nalijte postupně (od nejsvětlejší po nejtmavší) sušenkový základ a párkrát poklepejte na formu aby jste se zbavily bublinek a  uhlaďte povrch. nechte schladit v mrazáku sedm hodin
  6. 6. nakonec můžete dozdobit podle chuti (já použila přepůlené jahody v čokoládě)


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

0

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

0

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 5212 kcal
  • Bílkoviny 386 g
  • Sacharidy 375 g
  • Tuky 241 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt