- 1. formu vymažte máslem. rozmixujte sušenky společně s rozpuštěným máslem a upěchujte na dno sklenicí s plochým dnem.
- 2. do keramické misky dejte želatinu se lžící studené vody a nechte zhruba 10 min nabobtnat. prošlehejte philadelphii, cukr, citronovou kůru a šťávu a vanilku
- 3. do kastrůlku dejte asi 2cm vody a rozehřejte želatinu dokud není zcela rozpuštěná a za stálého šlehání jí zamýchejte do směsi
- 4. směs rozdělte do třech misek (malou, střední, velkou) a do meších dvou dejte rozpuštěnou čokoládu (čím menší miska tím víc čokolády)
- 5. směs nalijte postupně (od nejsvětlejší po nejtmavší) sušenkový základ a párkrát poklepejte na formu aby jste se zbavily bublinek a uhlaďte povrch. nechte schladit v mrazáku sedm hodin
- 6. nakonec můžete dozdobit podle chuti (já použila přepůlené jahody v čokoládě)
Suroviny
Porce
0
Suroviny
Porce
0
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 5212 kcal
- Bílkoviny 386 g
- Sacharidy 375 g
- Tuky 241 g