0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Bělorus se zmrzlinou
ZDROJ: Apetit
sdílet:
5 / 5. Počet hodnocení: 1
Do 10 minut Velmi snadné 1

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 636 kcal
Bílkoviny 7 g
Sacharidy 22 g
Tuky 42 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Zmrzlina s vodkou, kávovým likérem, smetanou a navrch čokoláda.

Suroviny

vodka 50 ml
likér 30 ml
kávový likér Kahlúa
smetana 100 ml
vanilková zmrzlina 1 porce

1 Promíchejte vodku s kávovým likérem Kahlúa a nalijte do sklenice na pár kostek ledu.

2 Opatrně zalijte smetanou a završte kopečkem zmrzliny. Můžete ozdobit hoblinami hořké čokolády.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2009/1 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2009/1

Apetit magazín

Levné, jednoduché a chutné večeře? Ty za studena!
  • Tipy a triky

Levné, jednoduché a chutné večeře? Ty za studena!

Dobrá večeře nemusí být jen ta teplá, lze ji připravit i bez hodin strávených u plotny. Přinášíme vám tipy na studené večeře, na kterých si nejen pochutnáte, ale ušetříte navíc čas i peníze! Spoustu skvělých receptů najdete v článku a v...
Nejlepší rajčatové saláty
  • Suroviny

Nejlepší rajčatové saláty

Šťavnatá, na sluníčku dokonale vyzrálá rajčata představují esenci léta. Vynikají jedinečnou sladkostí a svou barvou rozzáří každý salát. Staňte se mistry rajčatových salátů, připravte si s námi takové, po kterých se zapráší! ...
Jak správně uvařit vejce
  • Jak na to

Jak správně uvařit vejce

Bojujete, když vaříte vajíčka? Toužíte po vejcích naměkko, ale pokaždé jsou žloutky tužší, než je vám milé? Poradíme vám, jak správně uvařit vejce, aby měla neporušenou skořápku a obsah podle vašich představ.  ...

Obchod Apetit