Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Hodnocení receptu
4.5/5 Počet hodnocení: 11
Více než hodinu Snadné

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2348 kcal
Bílkoviny 225 g
Sacharidy 122 g
Tuky 100 g
Vláknina 11 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Suroviny

Postup

1

Maso na kostky. Přebytečný tuk odříznout. Kůži z boku odstranit.

2

Důkladně osoli, opepřit, pomazat utřeným česnekem a drceným kmínem a vložit do pekáčku na nakrájenou cibuli. Lehce zalít vodou (jen na dno) a péct na 140°C 3 hodiny. Průběžně maso promíchávat.

3

V polovině pečení lehce zaprášit moukou a zamíchat ji.

Tip: Ideální se zelím a knedlíkem, ale lze podávat i se špenátem, rýží, nebo pečenými bramborami.

Autor: wcmannn

Apetit magazín