Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Toad in a hole
ZDROJ: ImageProfessionals
sdílet:
4/5 Počet hodnocení: 22
Více než hodinu Snadné Pro 4 osoby

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2801 kcal
Bílkoviny 121 g
Sacharidy 130 g
Tuky 193 g
Vláknina 19 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Tradiční britský recept. Klobásky zapečené s cibulí v pikantním těstíčku ocení nejen muži.

Související recepty

Suroviny

čerstvá, např. vinná, vepřová grilovací
na klínky
olivový olej 2 PL
sůl
pepř
čerstvě mletý
hořčice dijonská 1 PL
vejce 2 ks
mléko 300 ml

Postup

1

Předehřejte troubu na 190 °C. Rozložte klobásky a cibuli do zapékací nádoby. Pokapejte olejem, osolte a opepřete. Pečte asi 20 minut dozlatova.
 

2

Mezitím prošlehejte mouku, hořčici, vejce a mléko na hladké těstíčko, osolte a opepřete. Nalijte k horkým opečeným klobáskám a cibuli a vraťte do trouby na dalších 30–40 minut, až bude pokrm zlatavý a křupavý.

NĚCO NAVÍC
Do zapékací směsi můžete přidat i dvě hrsti nasekané pažitky.

Související články

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2010/3 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2010/3

Apetit magazín