Litujeme, k návštěvě tohoto webu musíte povolit JavaScript.

zdravý sálát

zdravý sálát

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 10 minut Velmi snadné

Suroviny

sušená rajčata 50 g
v oleji
mozzarella 1 ks
sardelky 1
ve vlastní šťávě
zakysaná smetana 4 PL

všechno zamícháme a nemusíme ani solit, jelikož rajčata už jsou sama o sobě dost slaná - podáváme s opečeným chlebem

Autor: elly8

Apetit magazín

Proč jíst para ořechy a jak prospívají našemu tělu?
  • Jak na to

Proč jíst para ořechy a jak prospívají našemu tělu?

Matkeřským stromem brazilských para ořechů je juvie ztepilá. Roste v dalekých deštných pralesích jižní Ameriky. Velká exotická jádra bývají součástí ořechových a ovocných směsí. Para ořechy jsou bohaté na zdraví prospěšné látky. Kolik...
Jak poznat pravý parmazán a jak se vyrábí?
  • Tipy a triky

Jak poznat pravý parmazán a jak se vyrábí?

Historie parmazánu se začala psát už ve středověku, kdy tamní mniši hledali způsob, jak co nejdéle uchovat mléko. Dnes je tento sýr nejvýznamnějším obchodním artiklem celé Itálie. Zároveň patří mezi nejpřísněji sledované zboží, které se...

Obchod Apetit