Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 50 min
3,4 (10x)
16. 2. 2017
Zelenina pečená v troubě
Apetit
Zelenina pečená v troubě
Apetit


Velmi snadné
< 50 min
3,4 (10x)

Ratatouille, slavný zeleninový pokrm s olivovým olejem a s provensálskými bylinkami máme nejradši pečený na plechu v troubě. Vychutnejte si čerstvou zeleninu, která je základním kamenem ratatouille, dokud je ještě k dostání. Pečená zelenina v troubě je vděčnou přílohou i lehkým jídlem bez masa.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4-6 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4-6 osob

Bylinky do zeleninových pokrmů

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1309 kcal
  • Bílkoviny 32 g
  • Sacharidy 107 g
  • Tuky 72 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,4/5

Hodnocení receptu

3,4/5
(10 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Grilovaná zelenina z trouby

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2015/10

Svíčková, ta pravá, jediná, a moje... Anebo taky vaše, a úplně jiná! Na náš národní poklad jeden jediný správný recept neexistuje. Oslovili jsme proto tři odborníky a získali jsme od nich recepty na svíčkovou klasickou, moderní, a dokonce i v italském stylu.Bramborové těsto je tradiční, jednoduché a tak univerzální! Z jednoho a téhož těsta připravíte knedlíky, šišky, placičky i dezerty a sladká jídla, na které je naše národní kuchyně právě pyšná.Ochutnejte hvězdy podzimu! Jablka, hrušky, ořechy a kaštany – to jsou poklady říjnové kuchyně. V našich receptech vás znovu překvapí a uchvátí.