Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 45 min
4,1 (28x)
18. 7. 2014
Tradiční ratatouille
Apetit
Tradiční ratatouille
Apetit


Velmi snadné
< 45 min
4,1 (28x)

Ratatouille představuje rafinovaný způsob, jak zpracovat letní zeleninu a přetvořit ji na voňavou přílohu k masu nebo na samostatný vegetariánský pokrm. Tento zeleninový pokrm je symbolem francouzské kuchyně a zaručeně nadchne nejen vás, ale i obávaného kritika z oblíbené animované pohádky. Pečená zelenina, plná chutí a barev, si získá také vaše děti, které si ji zamilují jako lahodnou a zdravou alternativu. Klasika, bez které se v kraji okolo Nice neobejdou...


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 265.5 kcal
  • Bílkoviny 2.5 g
  • Sacharidy 17.25 g
  • Tuky 17.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(28 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/8

Srpen 2007