Ratatouille představuje rafinovaný způsob, jak zpracovat letní zeleninu a přetvořit ji na voňavou přílohu k masu nebo na samostatný vegetariánský pokrm. Tento zeleninový pokrm je symbolem francouzské kuchyně a zaručeně nadchne nejen vás, ale i obávaného kritika z oblíbené animované pohádky. Pečená zelenina, plná chutí a barev, si získá také vaše děti, které si ji zamilují jako lahodnou a zdravou alternativu. Klasika, bez které se v kraji okolo Nice neobejdou...
Suroviny
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 265.5 kcal
- Bílkoviny 2.5 g
- Sacharidy 17.25 g
- Tuky 17.25 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/8
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2007/8
Srpen 2007