0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do hodiny Velmi snadné

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 3719 kcal
Bílkoviny 70 g
Sacharidy 511 g
Tuky 147 g
Vláknina 20 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Suroviny

vejce 3 ks
krupicový cukr 1 hrnek
mouka pšeničná polohrubá 2
ořechy 0.5
mleté
ořechy 0.5
vlašské, nasekané
olej 0.5
víno červené 0.5
jablko 2 ks
nastrouhaná
skořice
hřebíček
tlučený
vanilkový cukr 1
kypřicí prášek do pečiva 1

Postup

1

Žloutky s cukrem utřeme do pěny, pak přidáme ostatní suroviny a až nakonec přidáme sníh z bílků.

2

Pečeme na 180 stupňů asi 30 minut.

Foto ilustrační, zdroj: Pixabay.com

 

 
Autor: marta13

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech
  • Suroviny

Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech

Příroda se pomalu zbarvuje podzimními barvami a nám hraje v hlavě píseň ,švestky se modrají, jablka sládnou’. Přichází ideální čas k pečení dezertů se sladkými dary podzimu. Vyzkoušejte vláčný švestkový koláč, pošírované hrušky, horký...

Obchod Apetit