Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Růžičková kapusta zapečená se sýrem

Kapustičky zůstanou lahodně křupavé, a krásně tak kontrastují s krémově roztaveným sýrem. Lahůdka!

Vydání: 2007/1
Autor:
Hodnocení:
23 (hlasy)
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut
PT10M
Pečení 0:10
Zelenina

Ingredience

    • 1 kg růžičkové kapusty, očištěné
    • 200 g mozzarelly, nakrájené na kousky
    • 200 g blaťáckého zlata, nakrájeného na kousky
    • sůl a hrubý pepř na dochucení
    • trocha olivového oleje

Příprava jídla

1 Kapustičky pět minut povařte v osolené vodě a ihned propláchněte studenou. Překrojte napůl, naklaďte spolu se sýry do pekáčku, opepřete a zakápněte olejem. Pečte deset až patnáct minut při 180 °C, aby se sýr roztavil.
Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Bavorská kapustičková polévka

Komentáře

Obrazek uzivatele
Recept se nachází v č. 1/07, str.32
Obrazek uzivatele
Vynikající, pekla jsem si na svatb. hostinu. Místo bláťáckého zlata je možno použít i dobrý uzený eidam.

Přidat komentář