Kapustičky zůstanou lahodně křupavé, a krásně tak kontrastují s krémově roztaveným sýrem. Lahůdka! Růžičková kapusta zapečená se sýrem je hotová za pár minut a potěší nejen vegetariány. Připravte ji také jako chutnou zeleninovou přílohu.
Suroviny
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 350.5 kcal
- Bílkoviny 24 g
- Sacharidy 17 g
- Tuky 19 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/1
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,4/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2007/1
Leden 2007