Růžičková kapusta zapečená se sýrem

Růžičková kapusta zapečená se sýrem

Hodnocení receptu
Průměr: 3.7 (31)
Do 30 minut 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1402 kcal
Bílkoviny 96 g
Cukr 68 g
Tuky 76 g
Vláknina 40 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.
NEPŘEHLÉDNĚTE Více než 100 slev na skvělé gurmánské nákupy se slevami až 40 % v nové aplikaci DNY APETIT.
Google
apple
Piknik

Kapustičky zůstanou lahodně křupavé, a krásně tak kontrastují s krémově roztaveným sýrem. Lahůdka!

Suroviny

růžičková kapusta 1 kg
očištěná
mozzarella 200 g
nakrájená na kousky
sýr 200 g
nakrájené na kousky
sůl
pepř
hrubý, na dochucení
olivový olej
1 Kapustičky pět minut povařte v osolené vodě a ihned propláchněte studenou. Překrojte napůl, naklaďte spolu se sýry do pekáčku, opepřete a zakápněte olejem. Pečte deset až patnáct minut při 180 °C, aby se sýr roztavil.

Apetit magazín

  • Poradna

Jak zahušťovat bez mouky?

Potřebujete zahustit omáčku nebo polévku, ale nechcete použít mouku? Řešení je jednoduché, víme, čím ji nahradit! Pokrm přitom bude mít stejnou konzistenci a bude ještě lahodnější.  ...
  • Novinky a zajímavosti

Jak na marinování kuřecího masa?

Staňte se mistrem letní grilovací párty s porcí šťavnatého kuřete. Vedle dobrého masa je to právě marináda, která skvěle doprovodí každé sousto. Podívejte se, jaké přísady kuřecímu masu sluší nejvíc, a jak zabránit jeho vysušení. ...

Obchod Apetit