0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
4.5/5 Počet hodnocení: 41
Do hodiny Snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1402 kcal
Bílkoviny 96 g
Sacharidy 68 g
Tuky 76 g
Vláknina 40 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Kapustičky zůstanou lahodně křupavé, a krásně tak kontrastují s krémově roztaveným sýrem. Lahůdka!

Suroviny

očištěná
na kousky
sýr 200 g
Blaťácké zlato, na kousky
sůl
pepř
olivový olej

Postup

1

Kapustičky pět minut povařte v osolené vodě a ihned propláchněte studenou.

2

Překrojte napůl, naklaďte spolu se sýry do pekáčku, opepřete a zakápněte olejem.

3

Pečte deset až patnáct minut při 180 °C, aby se sýr roztavil.

Související články

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2007/1 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2007/1

Komentáře

Anonym

Recept se nachází v č. 1/07, str.32

Anonym

Vynikající, pekla jsem si na svatb. hostinu. Místo bláťáckého zlata je možno použít i dobrý uzený eidam.

Apetit magazín

Představujeme novou kuchařku z edice Apetit: Mrkev, dýně a cuketa
  • Tipy redakce

Představujeme novou kuchařku z edice Apetit: Mrkev, dýně a cuketa

Druhou kuchařku roku 2023 jsme věnovali zelenině. Nečekejte ovšem knihu jen pro vegany či vegetariány, novinka obsahuje recepty s masem i bez. Další přírůstek do edice Apetit – Mrkev, dýně, cuketa – vychází v květnu a je určena pro všechny,...