Litujeme, k návštěvě tohoto webu musíte povolit JavaScript.

Růžičková kapusta zapečená se sýrem

Růžičková kapusta zapečená se sýrem

Hodnocení receptu
Průměr: 3.8 (34)
Do hodiny Snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1402 kcal
Bílkoviny 96 g
Sacharidy 68 g
Tuky 76 g
Vláknina 40 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Kapustičky zůstanou lahodně křupavé, a krásně tak kontrastují s krémově roztaveným sýrem. Lahůdka!

Suroviny

růžičková kapusta 1 kg
očištěná
mozzarella 200 g
na kousky
sýr 200 g
Blaťácké zlato, na kousky
sůl
pepř
olivový olej

1 Kapustičky pět minut povařte v osolené vodě a ihned propláchněte studenou.

2 Překrojte napůl, naklaďte spolu se sýry do pekáčku, opepřete a zakápněte olejem. Pečte deset až patnáct minut při 180 °C, aby se sýr roztavil.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2007/1 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2007/1

Komentáře

Anonym

Recept se nachází v č. 1/07, str.32

Anonym

Vynikající, pekla jsem si na svatb. hostinu. Místo bláťáckého zlata je možno použít i dobrý uzený eidam.

Apetit magazín

Není kebab jako döner kebab: Kde se vzal a jak si ho připravit doma?
  • Novinky a zajímavosti

Není kebab jako döner kebab: Kde se vzal a jak si ho připravit doma?

Döner kebab je pokrm původem z Turecka, který si zamiloval téměř celý svět. I u nás se těší velké popularitě, a to nejen v čase oběda či večeře. Je také oblíbenou noční svačinou po cestě z večírku. Víte, jak se k nám kebab dostal a kde si...
Komerční sdělení
Tajemství nejlepších džemů a omáček? Tradice plná ovoce!
  • Koktejl

Tajemství nejlepších džemů a omáček? Tradice plná ovoce!

Poctivé džemy, které vznikly z čerstvého ovoce uzrálého v nedotknuté přírodě Tyrolských Alp, anebo třeba omáčka z nejchutnějších brusinek světa. Taky jste právě dostali chuť osladit si život? My vás nalákáme ještě víc... ...

Obchod Apetit