Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 45 min
4,2 (27x)
23. 3. 2016
Kapustičky opékané na pánvi
Apetit
Kapustičky opékané na pánvi
Apetit


Velmi snadné
< 45 min
4,2 (27x)

Rychlé opékání a míchání na pánvi, to je klasický čínský postup. Kapustičky jsou pro něj jako stvořené. Na věci nic nemění ani typicky italské přísady – pikantní sušená rajčata a olivový olej. Další recept, jak připravit růžičkovou kapustu je na světě...


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 545.75 kcal
  • Bílkoviny 12.5 g
  • Sacharidy 23.25 g
  • Tuky 43 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(27 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/2

Únor 2005