
Rybí kousky v tex-mex stylu
Mexická ryba, 37 Kč na porci
Vydání: 2007/5
Autor: redakce Apetitu
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut
Opékání: 10 minut
Opékání: 10 minut
P
Ingredience
- 4 filátka z bílé ryby bez kostí, každé o váze asi 140 g
- 2 lžíce koření na fajitas nebo směsi na tex-mex
- 2 lžíce slunečnicového oleje
- 200 g avokádové omáčky guacamole
- hrst lístků koriandru, nasekaných nahrubo
- skrojky limety k podávání
Příprava jídla
Rybu poprašte kořením a dejte stranou. Olej rozehřejte v mělčí pánvi a pak rybu opečte dokřupava, z každé strany tři až čtyři minuty. Před podáváním naneste na každý kousek ryby trochu omáčky guacamole, posypte koriandrem a přiložte skrojek limety.
Připravte si vlastní koření! Smíchejte po 3 lžičkách kmínu a koriandrového semínka s ½ lžičky chilli (všechno mleté), špetkou soli a čerstvě mletého pepře.
Připravte si vlastní koření! Smíchejte po 3 lžičkách kmínu a koriandrového semínka s ½ lžičky chilli (všechno mleté), špetkou soli a čerstvě mletého pepře.
Přidat komentář
- Pro psaní komentářů se přihlaste nebo zaregistrujte.
Komentáře
Alena (neověřeno)
17. Listopad 2007 09:02