Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 75 min
4,3 (49x)
18. 7. 2014
Skotská slavnostní rybí polévka
Apetit
Skotská slavnostní rybí polévka
Apetit


Velmi snadné
< 75 min
4,3 (49x)

Skvělá hustá a krémová rybí polévka z pera šéfkuchaře pražské rybí restaurace Fish Josefa Rychtera. Skotská slavnostní rybí polévka si určitě najde své místo i na českém stole.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 573.5 kcal
  • Bílkoviny 40.25 g
  • Sacharidy 18 g
  • Tuky 36.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(49 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/12

Prosinec 2008