Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
5,0 (7x)
18. 9. 2017
Rybí prsty


Snadné
< 60 min
5,0 (7x)

Obalované řízečky mívají úspěch v každé podobě – a domácí rybí prsty ho přímo zaručují!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

20 kousků

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

20 kousků

Na obalování

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 138.6 kcal
  • Bílkoviny 7.35 g
  • Sacharidy 10.55 g
  • Tuky 7.15 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(7 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/1

Leden 2006

Související články

Koláč s panna cottou a limonádovým želé

Želatina, citron a malé katastrofy: Jak se jim vyhnout, dortům dodat lesk a ovládnout želírování od A do Z

Známe ji všichni. Obdivujeme dorty, které díky ní drží tvar, nebo ji tajně mícháme do krémů, když chceme, aby „aspoň nějak ztuhly“. Jenže kdo s ní někdy pracoval, ví, že želatina umí být pěkně zrádná. Někdy netuhne, jindy se nesnese s ovocem a občas nevíme, kterou vlastně použít. Ukážeme vám krok za krokem, jak na ni a víme i proč nepanikařit, když v receptu najdete jiný typ než máte doma.