Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,6 (24x)
18. 7. 2014
Norská rybí polévka
Apetit
Norská rybí polévka
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,6 (24x)

Severské rybí polévky chutnají dokonale! Silný rybí vývar, jemná smetana, šťavnaté krevety a voňavá bazalka dodají této skandinávské pochoutce neodolatelnou chuť. Ryby se do nich krájejí na větší kousky tak, abyste ani na chvilku nezapomněli, co jíte. 


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 539 kcal
  • Bílkoviny 38.75 g
  • Sacharidy 11.75 g
  • Tuky 36.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2009/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(24 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/1

Leden 2009