Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 75 min
4,1 (10x)
2. 5. 2016
Krémová rybí polévka s uzeným pstruhem a pórkem
Apetit
Krémová rybí polévka s uzeným pstruhem a pórkem
Apetit


Velmi snadné
< 75 min
4,1 (10x)

Namusejí být zrovna Vánoce, abyste se mohli připravit rybí polévku. Vyzkoušejte třeba tuhle krémovou s uzeným pstruhem! Je hustá, krémová a opravdu vydatná.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4-6 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4-6 osob

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3106 kcal
  • Bílkoviny 159 g
  • Sacharidy 249 g
  • Tuky 155 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Jak uvařit štědrovečerní rybí polévku: Tradiční recept z kapra a patnáct zajímavých variant Rybí polévka pokaždé jinak: 21 receptů pro sváteční příležitosti i rychlé večeře

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(10 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2014/10

Dary podzimuCesta z městaMilované řízkyTo nejlepší z ČeskoslovenskaMák a povidlaSladkovodní rybyJelení maso