Namusejí být zrovna Vánoce, abyste se mohli připravit rybí polévku. Vyzkoušejte třeba tuhle krémovou s uzeným pstruhem! Je hustá, krémová a opravdu vydatná.
Suroviny
Pro 4-6 osob
Suroviny
Pro 4-6 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 3106 kcal
- Bílkoviny 159 g
- Sacharidy 249 g
- Tuky 155 g
Postup přípravy
- Jak uvařit štědrovečerní rybí polévku: Tradiční recept z kapra a patnáct zajímavých variant Rybí polévka pokaždé jinak: 21 receptů pro sváteční příležitosti i rychlé večeře
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2014/10
Dary podzimuCesta z městaMilované řízkyTo nejlepší z ČeskoslovenskaMák a povidlaSladkovodní rybyJelení maso