Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Farfalle s tuňákem, olivami a kapary

Výtečné i vychlazené!
Vydání: 2007/7
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 10 minut
Vaření: 10 minut
P

Ingredience

    • 400 g těstovin farfalle (mašličky)
    • 6 lžic panenského olivového oleje
    • 2 stroužky česneku, rozdrcené
    • 400 g konzervovaného tuňáka, scezeného
    • 80 g vypeckovaných a rozpůlených černých oliv
    • 2 lžíce propláchnutých kaparů
    • svazek hladkolisté petrželky, najemno nasekané
    • sůl a pepř na dochucení

Příprava jídla

1.  Farfalle uvařte podle návodu na obalu. Pak je sceďte tak, aby na dně hrnce zůstala trocha vody.

2.  Vraťte těstoviny do hrnce, přidejte olivový olej a česnek a na mírném plameni minutu opatrně míchejte; farfalle do sebe krásně natáhnou všechny vůně a chutě. Pak už jen promíchejte se zbylými přísadami, podle chuti osolte a opepřete a podávejte.
Nahlásit chybu v receptu
REKLAMA

Komentáře

Obrazek uzivatele
Recept se nachází v č.7/07, str.21

Přidat komentář