Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Treska se sýrovým špenátem

Autor:
Hodnocení:
6 (hlasů)
Počet porcí: 6
Doba přípravy: Do 30 minut
P

Ingredience

    • 6 filetů z tresky (à 150 g)
    • mletý bílý pepř, sůl, olej
    • 500 g špenátových listů
    • 2 stroužky česneku
    • 2 kelímky sýra cottage
    • 300 g třešňových rajčat

Příprava jídla

1. Rybí filety omyjte studenou vodou, osušte a nasolte. Špenát spařte v cedníku vroucí vodou a prohřejte ho v kastrolu s oloupaným česnekem. Česnek vyjměte, vmíchejte okapaný sýr cottage, odstavte a přiklopte.

2. Rybu osmahněte na oleji; stačí dvě minuty z každé strany. V závěru opečte i rajčata. Podávejte se špenátem.
Nahlásit chybu v receptu
REKLAMA

Přidat komentář