Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Zatím nehodnoceno
Do hodiny Velmi snadné Pro 4 osoby

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2106 kcal
Bílkoviny 174 g
Sacharidy 171 g
Tuky 64 g
Vláknina 32 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Do nového roku lehce a zdravě!

Suroviny

menší, (jsou-li pěkné, tak jen omytých a rozčtvrcených)
olivový olej
na vytření pekáčku
treska 800 g
filety
k podávání
pažitka
k podávání
Na ochucené máslo
dýňová semínka 2 PL
opražené, nasekané
pažitka 2 PL
nasekaná + k podávání
nastrouhaná
limetová šťáva 1 PL
změklé

Postup

1

Všechny ingredience na máslo smíchejte, zformujte do válečku, zabalte do potravinářské fólie a dejte chladit.

2

Brambory uvařte v osolené vodě.

3

Troubu rozehřejte na 180°C. Pekáček vytřete olivovým olejem a položte do něj tresku kůží nahoru. Pečte 10–12 minut.

4

Uvařené brambory slijte. Fazole vsypte do pánve, přidejte 2 lžíce ochuceného másla a krátce opékejte. Přisypte uvařené brambory a promíchejte.

5

Hotovou tresku naporcujte a rozdělte na talíře, poklaďte plátky ochuceného másla, přidejte brambory s fazolemi, posypte pažitkou a podávejte.

NĚCO NAVÍC
Pokud vám zbude ochucené máslo, zamrazte ho – hodí se nejen na rybu, ale i na plátky masa apod.

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2018/1 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2018/1

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč