Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,3 (12x)
1. 11. 2018
Treska ve slanině s kapustou
Apetit
Treska ve slanině s kapustou
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,3 (12x)

Ryba je lehká a dietní, zimní grády získala díky plátkům slaniny a kapustě.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 4 porce

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 4 porce

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3284 kcal
  • Bílkoviny 438 g
  • Sacharidy 31 g
  • Tuky 140 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(12 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

    • Mobilní klimatizace ETA Freezy 1578 90000
    • 6399 Kč 7999 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Gril ETA Vital 1162 90000
    • 1039 Kč 1299 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Gril Rohnson R-250
    • 1279 Kč 1599 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Mobilní klimatizace ETA Fresco 0578 90000
    • 5599 Kč 6999 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Zmrzlinovač Ariete Party Time Ice Cream ART 643
    • 1199 Kč 1599 Kč
    • -25 %
    • Koupit
    • Ventilátor sloupový Rohnson R-8110 EcoFlow
    • 2399 Kč 2999 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Ochlazovač vzduchu ETA Frost 2568 90000
    • 1759 Kč 2199 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Gril Rohnson R-2114
    • 559 Kč 699 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Pákový kávovar SAGE BES875BSS
    • 12472 Kč 15590 Kč
    • -20 %
    • Koupit
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2017/11

Listopadové číslo Apetitu vám pomůže hravě překonat pošmournost podzimu. Celé jsme ho totiž pojali jako návod, jak si listopad zamilovat – a věřte nebo ne, s našimi recepty to bude hračka! Právě proto, že předposlední měsíc v roce je v naší zeměpisné šířce šedivý, sychravý a smutný, rozhodli jsme se aspoň na chvíli přenést do Asie a vychutnat si všechny chutě, vůně a hlavně barvy, které tamní kuchyně nabízí. Můžete si tak s námi odskočit do Vietnamu, Thajska i Koreje. Čekají vás nejbarevnější recepty od Kamily Kamu Rundusové, opulentní indická hostina, dezerty plné exotických surovin či speciality z kuchyně šéfkuchaře Zdeňka Křížka. Nechybí ovšem ani recepty z oblíbené dýně či poctivé kachní hody. S novým Apetitem si letošní listopad opravdu užijete! Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Dominik Unčovský & Vlad Ryasnyy

Seznamte se s hvězdami, které míří na Apetit piknik: Vlad Ryasnyy & Dominik Unčovský

Letní Apetit piknik se kvapem blíží. Oblíbený gastronomický festival se koná už 15. června opět v pražském parku Grébovka. Lákadlem je jako vždy nejen skvělé jídlo od pečlivě vybraných prodejců, kulinářů a pop-up restaurací, ale také program na hlavní stage. Moderátorka Kristina Kloubková uvítá zástup hvězdných hostů, které vám postupně představíme. První dva? Cukrář Vlad Ryasnyy a šéfkuchař Dominik Unčovský!