Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Kotlety na česneku

Vychutnejte si maso se šťávou hotové dřív, než se uvaří brambory.
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 10 minut
P
Středomořská

Ingredience

    • 50 g česnekového másla
    • 1 lžíce olivového oleje
    • 4 kotlety bez kosti
    • 300 g nakládaných pečených paprik, slitých a nakrájených + trocha nálevu ze sklenice
    • 20 černých oliv
    • hrst čerstvé máty či petržele
    • šťáva z 1 citronu, sůl a pepř

Příprava jídla

1. OPEČTE MASO
V pánvi rozpusťte česnekové máslo spolu s olejem. Opečte kotlety; stačí čtyři minuty z každé strany.

2. VŠE PROMÍCHEJTE

Přidejte do pánve papriky, olivy, bylinky a trochu nálevu z pečených paprik a krátce prohřejte. Přilijte citronovou šťávu, osolte a opepřete.

Podávejte s novými bramborami.

Česnekové máslo
si připravíte jednoduše: smíchejte dva rozmačkané stroužky česneku s 50 g změklého másla a drobně nasekanou petrželkou, pokud ji máte.
Nahlásit chybu v receptu
REKLAMA

Přidat komentář