0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Kotlety plněné pestem

Kotlety plněné pestem
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Kotlety plněné pestem

4.6 / 5. Počet hodnocení: 9
Do 30 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1987 kcal
Bílkoviny 93 g
Sacharidy 98 g
Tuky 130 g
Vláknina 19 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Svěží letní jídlo. Voňavá náplň vás zaručeně dostane.

Suroviny

kotleta 4 ks
vepřová, bez kosti (silné 2cm)
bazalkové pesto 3 PL
(viz recept)
olivový olej panenský 2 PL
+ 2 lžíce na salát
sůl
pepř
čerstvě mletý
menší, oválná
bageta 1 ks
k podávání

1 Do kotlet po straně udělejte ostrým nožem kapsu. Pesto promíchejte s mascarpone a rozdělte do vzniklého otvoru. Sklepněte paličkou a upevněte párátkem. Maso osolte, opepřete a potřete olejem. Nechte 15 minut odpočinout.

2 Rajčata nakrájejte na větší kousky, osolte, opepřete a promíchejte se zbylým olivovým olejem.

3 Rozehřejte gril nebo grilovací pánev a maso na něm opékejte 5 minut po každé straně. Vyjměte a nechte 2 minuty odpočinout. Podávejte s rajčatovým salátem a bagetou.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2010/8 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2010/8

Apetit magazín

5 jídel, která si domů raději neobjednávejte
  • Poradna

5 jídel, která si domů raději neobjednávejte

V uplynulých letech se s rozvážkovou službou jídla do domu doslova roztrhl pytel. Pokud i vy patříte mezi milovníky restauračního jídla v teple a klidu domova, možná vás zaujme našich pět tipů, čemu se ve verzi ‚s sebou‘ raději vyhnout. ...
Jambalaya, gumbo, beignets: Uvařte si menu z New Orleans!
  • Lidé a jídlo

Jambalaya, gumbo, beignets: Uvařte si menu z New Orleans!

Slavná kuchyně lousianského města New Orleans je výsledkem bohaté směsice kultur, které našly svůj domov podél řeky Mississippi. Projevuje se specifickými jídly, plnými vůní a barev. Připravit si je doma v českých podmínkách je překvapivě...
Jak na dokonalý vývar
  • Tipy a triky

Jak na dokonalý vývar

Vývar je dokonalou surovinou pro každou omáčku, polévku a velkou část dalších pokrmů. Je základem profesionálního i amatérského vaření. Jeho příprava zabere nějaký ten čas, ale můžete připravit velké množství a po dávkách ho zamrazit....

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč