Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Zatím nehodnoceno
Do 10 minut 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1312 kcal
Bílkoviny 84 g
Sacharidy 15 g
Tuky 99 g
Vláknina 7 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.
Vychutnejte si maso se šťávou hotové dřív, než se uvaří brambory.

Suroviny

česnekové
olivový olej 1 PL
kotleta 4 ks
bez kosti
paprika 300 g
pečené, nakládané, slité, nakrájené, trocha nálevu ze sklenice
máta hrst
čerstvá, lze nahradit petrželkou
sůl
pepř

Postup

1
OPEČTE MASO
V pánvi rozpusťte česnekové máslo spolu s olejem. Opečte kotlety; stačí čtyři minuty z každé strany.

2. VšE PROMíCHEJTE

Přidejte do pánve papriky, olivy, bylinky a trochu nálevu z pečených paprik a krátce prohřejte. Přilijte citronovou šťávu, osolte a opepřete.

Podávejte s novými bramborami.

Česnekové máslo
si připravíte jednoduše: smíchejte dva rozmačkané stroužky česneku s 50g změklého másla a drobně nasekanou petrželkou, pokud ji máte.

Apetit magazín

AD
Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny
  • Zajímavosti

Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny

Zmrzlina k létu neodmyslitelně patří, milují ji děti i dospělí. Chladivý kopeček v horkých dnech dokonale osvěží a potěší chuťové buňky. Marks & Spencer si letos opět připravil několik novinek ze světa mraženého osvěžení – a...