Vychutnejte si maso se šťávou hotové dřív, než se uvaří brambory.
Suroviny
máslo
50
g
česnekové
olivový olej
1
PL
kotleta
4
ks
bez kosti
paprika
300
g
pečené, nakládané, slité, nakrájené, trocha nálevu ze sklenice
olivy černé
20
g
máta
hrst
čerstvá, lze nahradit petrželkou
z 1 citronu
sůl
pepř
Postup
1
OPEČTE MASO
V pánvi rozpusťte česnekové máslo spolu s olejem. Opečte kotlety; stačí čtyři minuty z každé strany.
2. VšE PROMíCHEJTE
Přidejte do pánve papriky, olivy, bylinky a trochu nálevu z pečených paprik a krátce prohřejte. Přilijte citronovou šťávu, osolte a opepřete.
Podávejte s novými bramborami.
Česnekové máslo si připravíte jednoduše: smíchejte dva rozmačkané stroužky česneku s 50g změklého másla a drobně nasekanou petrželkou, pokud ji máte.
V pánvi rozpusťte česnekové máslo spolu s olejem. Opečte kotlety; stačí čtyři minuty z každé strany.
2. VšE PROMíCHEJTE
Přidejte do pánve papriky, olivy, bylinky a trochu nálevu z pečených paprik a krátce prohřejte. Přilijte citronovou šťávu, osolte a opepřete.
Podávejte s novými bramborami.
Česnekové máslo si připravíte jednoduše: smíchejte dva rozmačkané stroužky česneku s 50g změklého másla a drobně nasekanou petrželkou, pokud ji máte.