Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
5/5 Počet hodnocení: 7
Do 30 minut Snadné 2

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 908 kcal
Bílkoviny 65 g
Sacharidy 114 g
Tuky 21 g
Vláknina 22 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Zkuste k uzenému netradiční přílohu: oříškový bulgur a zeleninu. Budete nadšení!

Suroviny

bulgur 85 g
hrášek 85 g
mražený
pórek 1 ks
uzené maso 2 plátky
máta 1 PL
sekaná
sůl
pepř
Na zálivku
rozpůlený
worchestrová omáčka 1 PL
med 1 PL
tekutý
hořčice dijonská 1 ČL

Postup

1

Bulgur přelijte v kastrolu 450 ml vody a osm minut povařte. Vmíchejte hrášek i pórek nakrájený na kolečka a vařte ještě tři až pět minut.

2

Šťávu z poloviny pomeranče smíchejte s worcesterskou omáčkou, medem a hořčicí a dvě minuty povařte. Plátky uzeného opepřete a grilujte pět až šest minut z každé strany; často potírejte marinádou.

3

Když je bulgur měkký, sceďte jej. Osolte a opepřete, promíchejte s mátou a podávejte k masu.

Apetit magazín

Jak doma vyrobit těstoviny krok za krokem

Jak doma vyrobit těstoviny krok za krokem

Milujete italskou kuchyni a její přípravu? Naučíme vás vyrobit čerstvé domácí těstoviny jako od italské babičky. A přijdeme na kloub správné délce vaření u jednotlivých druhů těstovin pro nebeské italské „al dente“! ...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč