Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Maso po čínsku

Skvělé jídlo z jedné pánve. Nedáte-li bez přílohy ani ránu, podávejte s rýží.

Vydání: 2008/2
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Náročnost: Snadné
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 20 minut
PT12M
Opékání 0:12
Zelenina Čínská

Ingredience

    • 4 lžíce slunečnicového oleje
    • 3 vepřové panenky, tence pokrájené
    • svazek chřestu, oloupaného a pokrájeného
    • 1 okurka, jemně pokrájená
    • 2 cukety, jemně pokrájené
    • 1 červená a 1 žlutá paprika, zbavená semínek a jemně pokrájená
    • 1 červená cibule, jemně pokrájená
    • svazek čerstvé pažitky

    Na sladkokyselou omáčku:

    • 1 červená cibule, nakrájená
    • 2 stroužky česneku, nasekané
    • 50 g krupicového cukru
    • 50 g konzervovaného ananasu
    • 1 lžíce kečupu
    • 1 lžíce vinného octa

Příprava jídla

Přísady na omáčku promíchejte v kastrůlku a na mírném plameni povařte asi pět minut. Dejte stranou.

Olej rozehřejte ve velké pánvi nebo ve woku. Vsypte maso a za stálého míchání opékejte asi pět minut. Přidejte všechnu zeleninu a smažte asi pět minut; míchejte. Vlijte omáčku a ještě dvě minuty prohřívejte. Posypte pažitkou.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Pečínka v seně

Dvojitá pečeně na tymiánu a petrželce

Kotletky se šalotkami

Celerová krémová polévka se slaninou

Panenky s javorovým sirupem

Francouzské škvarečky

REKLAMA

Přidat komentář