Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Dobromyslové máslo

Ideální na přelití pravých italských nočků. Recept na ně najdete na tomto webu pod názvem základní sýrové gnocchi.

Vydání: 2008/3
Autor:
Hodnocení:
1 (hlas)
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 10 minut
PT5M
Příprava 0:05
Omáčka Italská

Ingredience

    • 140 g másla
    • 30–40 g lístků dobromysli (oregana)
    • 40 ml bílého vinného octa

Příprava jídla

Malý nepřilnavý rendlík rozpalte na středním plameni. Vložte máslo a tři čtyři minuty zahřívejte dozlatova. Vsypte dobromysl, vlijte ocet a ještě minutu zahřívejte.

NĚCO NAVÍC: Gnocchi vařte v prudce vroucí vodě a v několika várkách, aby se neslepily. Jakmile vyplavou k hladině, máte uvařeno. Vyjměte je děrovanou lžící a nechte okapat.
 

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Základní sýrové gnocchi

Smetanovo-houbové gnocchi

Gnocchi s pršutem a se špenátem

Zapékané gnocchi

Bylinkové gnocchi s bazalkovým olejem

Přidat komentář