Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Rychlá rajčatová polévka

Opravdu rychlá svačinová polévka – hotová už za necelou čtvrthodinu!

Vydání: 2008/3
Autor:
Hodnocení:
6 (hlasů)
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 10 minut
Vaření: 6-8 minut
PT8M
Vaření 0:08
Polévka Italská

Ingredience

    • 1 kg zralých rajčat, nakrájených na čtvrtky (můžete nahradit 800 g krájených rajčat v konzervě)
    • 750 ml kuřecího nebo zeleninového vývaru
    • 2 lžíce krupicového cukru
    • 3 lžíce natrhaných lístků bazalky
    • sůl a čerstvě mletý pepř podle chuti

Příprava jídla

Ponorným mixérem nebo v robotu rozmixujte rajčata dohladka. Nalijte do hrnce, přilijte vývar, přisypte cukr a sůl a pepř podle chuti. Vařte na středním plameni šest až osm minut. Vmíchejte bazalku a podávejte.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Halloweenské menu

Halloweenské menu

Krémová lososovo-bramborová polévka

Krémová květáková polévka s kuřetem

Dýňová polévka s kokosovým mlékem

Brokolicová polévka s nivou

REKLAMA

Komentáře

Obrazek uzivatele
recept sa nenachadza v cisle 03/2007 ale 03/2008

Přidat komentář