Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Rychlá rajčatová polévka
ZDROJ: Apetit
sdílet:
4.7/5 Počet hodnocení: 15
Do 20 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 613 kcal
Bílkoviny 16 g
Sacharidy 108 g
Tuky 0 g
Vláknina 21 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Opravdu rychlá svačinová polévka – hotová už za necelou čtvrthodinu!

Suroviny

zralá, na čtvrtky, nebo 800 g konzervovaných
vývar kuřecí 750 ml
nebo zeleninový
bazalka 3 PL
natrhané lístky
sůl
podle chuti
pepř
čerstvě mletý, podle chuti

Postup

1

Ponorným mixérem nebo v robotu rozmixujte rajčata dohladka. Nalijte do hrnce, přilijte vývar, přisypte cukr a sůl a pepř podle chuti.

2

Vařte na středním plameni šest až osm minut. Vmíchejte bazalku a podávejte.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2008/3 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2008/3

Komentáře

05.03.2009 07:35
recept sa nenachadza v cisle 03/2007 ale 03/2008

Apetit magazín

AD
Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny
  • Zajímavosti

Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny

Zmrzlina k létu neodmyslitelně patří, milují ji děti i dospělí. Chladivý kopeček v horkých dnech dokonale osvěží a potěší chuťové buňky. Marks & Spencer si letos opět připravil několik novinek ze světa mraženého osvěžení – a...