0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Rychlá rajčatová polévka
ZDROJ: Apetit
sdílet:
4.6 / 5. Počet hodnocení: 11
Do 20 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 613 kcal
Bílkoviny 16 g
Sacharidy 108 g
Tuky 0 g
Vláknina 21 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Opravdu rychlá svačinová polévka – hotová už za necelou čtvrthodinu!

Suroviny

rajče 1 kg
zralá, na čtvrtky, nebo 800g konzervovaných
vývar kuřecí 750 ml
nebo zeleninový
krupicový cukr 2 PL
bazalka 3 PL
natrhané lístky
sůl
podle chuti
pepř
čerstvě mletý, podle chuti

1 Ponorným mixérem nebo v robotu rozmixujte rajčata dohladka. Nalijte do hrnce, přilijte vývar, přisypte cukr a sůl a pepř podle chuti.

2 Vařte na středním plameni šest až osm minut. Vmíchejte bazalku a podávejte.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2008/3 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2008/3

Komentáře

Andrea Turoková

recept sa nenachadza v cisle 03/2007 ale 03/2008

Apetit magazín

Levné, jednoduché a chutné večeře? Ty za studena!
  • Tipy a triky

Levné, jednoduché a chutné večeře? Ty za studena!

Dobrá večeře nemusí být jen ta teplá, lze ji připravit i bez hodin strávených u plotny. Přinášíme vám tipy na studené večeře, na kterých si nejen pochutnáte, ale ušetříte navíc čas i peníze! Spoustu skvělých receptů najdete v článku a v...
Nejlepší rajčatové saláty
  • Suroviny

Nejlepší rajčatové saláty

Šťavnatá, na sluníčku dokonale vyzrálá rajčata představují esenci léta. Vynikají jedinečnou sladkostí a svou barvou rozzáří každý salát. Staňte se mistry rajčatových salátů, připravte si s námi takové, po kterých se zapráší! ...
Jak správně uvařit vejce
  • Jak na to

Jak správně uvařit vejce

Bojujete, když vaříte vajíčka? Toužíte po vejcích naměkko, ale pokaždé jsou žloutky tužší, než je vám milé? Poradíme vám, jak správně uvařit vejce, aby měla neporušenou skořápku a obsah podle vašich představ.  ...

Obchod Apetit