Rajská polévka
Milujete rajskou polévku s rýží, s kapáním nebo s knedlíčky? S kousky či hladkou krémovou, připravenou z passaty, konzerovaných či čerstvých rajčat? Sladkou nebo spíš kyselejší s bylinkami? Vyberte si z více jak 20 našich osvědčených receptů na rajčatovou polévku. Vyzkoušejte tradiční i nevšední varianty, které zde pohodlně najdete na jednom místě.
...
- V létě použijte čerstvá, sluncem vybarvená rajčátka, v zimě vám skvěle poslouží rajčatová konzerva, passata nebo protlak.
- Polévku můžete podávat jako předkrm i hlavní chod. Pokud hledáte inspiraci na vydatný pokrm, vyzkoušejte rajskou polévku s těstovinami nebo tvarohovými nočky.
- V horkých letních dnech přinese příjemné osvěžení studené španělské gazpacho. Zkuste ho v neodolatelné verzi s melounem!
- Rajčata jsou všestrannou surovinou a v polévce je můžete kombinovat například s bramborami, mrkví, pečenými paprikami nebo třeba fazolemi.
Celý popis