Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Kotlety se šalvějovým máslem

Voňavé maso, křupavá bageta a zelené lístky – co víc si přát?

Vydání: 2008/8
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 2
Doba přípravy: Do 30 minut
PT10M
Opékání 0:10
Sendvič Ostatní

Ingredience

    • 2 vykostěné vepřové kotlety
    • 40 g másla
    • hrst šalvějových lístků
    • 1 stroužek drceného česneku
    • sůl
    • opečená bageta, k podávání
    • listy baby špenátu, k podávání
    • křehká zelenina vařená v páře, k podávání

Příprava jídla

Osolte 2 vykostěné vepřové kotlety a tři až čtyři minuty je z každé strany opékejte na 40 g másla. Přidejte hrst opláchnutých šalvějových lístků, jeden stroužek drceného česneku a opékejte další minutu. Podávejte na opečené bagetě s listy baby špenátu nebo s křehkou zeleninou vařenou v páře.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Česnekové kuře

Caprese

Thajské krevetové kari

Špagety aglio e olio

Hovězí steak s karamelizovanou cibulkou

Rajčatová polévka

Sendvič se slaninou a nivou

Opékané mleté maso s chilli

Roštěnka s balzamikovým octem

Těstoviny s pestem, tuňákem a hráškem

Pikantní čočkový dip

Florentská vejce

Omeleta s cuketou

Salát z divoké rýže

Teplý kuřecí salát

Sýrový sendvič

Kuřecí kari s jogurtem

Pečené kuřecí paličky

Těstoviny s rajčatovou salsou

Luxusní tuňáková pomazánka

REKLAMA

Přidat komentář