Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Quiche

Francouzský koláč v českém provedení potěší i na cestách či na pikniku.

Vydání: 2008/8
Autor:
Hodnocení:
13 (hlasů)
Doba přípravy: Do 30 minut
PT35M
Pečení 0:35
Koláč Francouzská

Ingredience

    • 1 balení hotového listového těsta
    • máslo
    • 100 g pokrájené anglické slaniny
    • 1 cibule
    • 150 ml smetany ke šlehání
    • 2 vejce
    • 150 g strouhaného ementálu
    • sůl a pepř

Příprava jídla

Plátem hotového listového těsta vyložte dortovou formu. V pánvi na másle asi 3 minuty poduste 100 g pokrájené anglické slaniny a 1 pokrájenou cibuli. Nechte zchladnout, pak vmíchejte 150 ml smetany ke šlehání, 2 vejce, 150 g strouhaného ementálu, osolte a opepřete. Směsí zalijte těsto a pečte v troubě předehřáté na 200 °C asi 35 minut dozlatova.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Těstoviny s pestem, tuňákem a hráškem

Pikantní čočkový dip

Florentská vejce

Domácí lahodný burger

Cuketová polévka

Bramborový salát s matjesem

Pečený pstruh s bylinkami

Bůčkové kostky po čínsku

Opékaný filet z lososa

Kotlety s pestem

Thajské nudle

Těstoviny s ricottou a špenátem

Kuře na citronu

Nicejský salát se zelenými fazolkami a tuňákem

Rizoto po česku

Telecí plněné špenátem a mozzarellou

Ostrá kukuřičná polévka s krevetami

Vepřové medailonky nasladko

Zeleninová pizza z pita chleba

Hovězí tacos

REKLAMA

Přidat komentář